#ShareandPlay

     Și ce faci dacă intr-o zi ți se face pofta de mâncare chinezeasca? 

   Pai îți chemi prietenii și comanzi în grup  ,ca masa sa fie mai gustoasa și nota de plata mai draguta . 
   Ai mâncat ,te simți mai bine ? 
Da ,normal ce întrebare, dar acum ce vei face cu cutiile goale de  mâncare chinezeasca  de la WU XING , mai ales ca afară este urat și aproape ca începe ploia ?
   Joci Share and Play  .
   Acest joc iti poate aduce și premii reale dacă îți lași imaginația sa zburde , poți câștiga premii săptămânale s-au chiar premiul cel mare , un smartphone Huawei P10 Lite , cum participi ? Te joci cu cutiile goale , alegi provocarea ,construiești , încarci poza cu  invenția ta și poți lua unul dintre premiile de mai sus . 

   Eu dacă as avea 12 cutii goale și 4 perechi de bețișoare as construi alături de prietenii mei , cei cu care am împărțit de altfel cina , un șarpe zburător care scuipa flăcări . 
   Suna wow ,mi-as lasa imaginatia sa se joace și sunt sigura ca as ajunge cu șarpele meu im China , deasupra zidului Chinezesc , unde mi-as folosi armele sa lupt contra paznicilor zidului , și s-ar da o lupta ca în povesti, ca în cel de-al ||-lea război mondial ,cu săbii și tunuri , mi-as folosii invenția pe post de arma secreta ,iar la final când paznicii sunt aproape gata sa ne prindă , mi-as ruga șarpele sa ne ajute și scuipe flăcări , pentru a ne elibera eroic .
   Iar după atâta alergat prin mintea mea cu prietenii mei mi se cam face foame iar , și îmi amintesc ca încă sunr în China , deci sa mă mai bucur o data de mâncarea chinezeasca  înainte de a ateriza cu picioarele pe pământ .

 Acest articol participa la proba 24 din cadrul Superblog 2017 . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...