Esti consumator de cafea?

Esti consumatoare de cafea? Cat de des consumi cafea?Zilnic s-au doar la ocazii?

 
Cafea
    De la aceste intrebari mi-a pornit ideea de a va dezvalui un moment din viata mea alaturi de o ceasca de cafea.
Pana la varsta de 18 ani nu am consumat cafea de niciun fel , nici macar cafea boabe , de ce?
      Fiindca nu imi placea gustul , in plus daca beam mai mult de 3 guri ma lua ameteala, consumam altfel de prostii , cu toate ca persoanele din jur ma incurajau sa beau din cand in cand o cafea in schimbul celorlalte porcarii pe care le consumam, dar nu am inteles niciodata ce inseamna cu adevarat ,,a bea o cafea" mai exact ce simti , s-au cum poti fii dependent de acest produs?
    Cum iti dai seama de calitatea unei cafele s-au cum poti sa te trezesti din somn doar dupa o singura gura de cafea s-au simplul miros.
       Toate aceste intrebari imi veneau in cap datorita sotului meu care este dependent de cafea de multi ani, si care isi alege cafea cu sufletul ,dar nu bea cafea decat dimineata maxim 2cesti , dar zilnic.
           Dar povestea mea incepe imediat dupa ce am nascut , mai exact acum 2 ani ,tin minte si acum dupa mult chin si o operatie de cezariana la urgenta ,7 zile de stat in spital fiind total invalida , deabea ma puteam ridica din par , doar pentru ingerasul meu faceam aceste eforturi , in cele din urma a venit si ziua externarii , pluteam de fericire , aveam un zambet colorat ca un curcubeu stiind ca ma voi duce acasa pe perna mea dar din cauza oboselii pe care o acumulasem , nici macar zambetul curcubeu nu putea trada ochii care spuneau in tacere "Vreau sa dorm" .

                       Odata ajunsa acasa singurul lucru pe care l-am vazut a fost o cana mare de cafea fierbinte de pe masa din bucatarie , care parca ma chema numai prin mirosul inconfundabil , si care ma trezit instant , de parca as fi dormit in fiecare noapte .
             Dupa prima gura am simtit cu adevarat sensul cuvintelor savoarea unei cafele , pot spune ca din aceea zi sunt dependenta de cafea, folosesc monoduze de cafea, si ma bucur oricand simt nevoia de o bautura cu savoare , gust si miros tentant.
Articolul cu nr 23 SuperBlog2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...