Clasic "Iubire ,sunt gata în 5 minute " !

   -Draga mea mai stai ? 

   -Iubire încă 5 minute ,te rog , sunt aproape gata . 

   
 Știi poveste ? Da ,și eu . Povestea celor 5 minute și sunt gata peste 1 ora . 
   În primul rand dacă stăm sa comparam diferențele dintre bărbați și femei ne vom da seama de ce la noi femeile durează mai "multicel " sa ne pregătim fata de bărbați .
  În al ||-lea rand noi femeile ne alegem.ținutele în funcție de diferite contexte :vreme , moda , stil și bine înțeles starea noastră de spirit ,iar când cineva mă presează cu cele 5 minute devin mai irascibila și nu îmi mai ies socotelile ,mă grăbesc ,fac combinații proaste și ies în pierdere de timp . 
     În general eu sunt o fata foarte pregătită ,adică , sa va explic ,  în maxim 20 de minute pot fi GATA fără probleme ,asta dacă sunr anunțată cu cel puțin 30 de minute înainte , da știu  am scris mai sus ca pot fi gata în maxim 20 de minute ,dar doar sa mă îmbrac repede și sa mă fardez un pic dacă am tot ce îmi trebuie la îndemână .
     Eu fac alegeri grele ,cum ar fi : bluze de dama s-au pulovere de dama tricotate ? Machiaj simplu s-au ceva wow ? 
  Blugi s-au colanți ? Adidasi s-au pantofi de dama ? 
   Deci după cum poate vedeți și voi , o femeie are câteva alegeri de făcut înainte de a pleca de acasă , pe când barbatul , ce alegeri are de făcut ? 
   Normal ca el este gata în 3 minute nu în 5 minute , mai ales datorita faptului ca ținutele lui sunt pregătite atent de scumpa lui soție și așezate la vedere pe primul raft pentru a fi la îndemână . 
   În general un barbat care este pe picior de plecare  își ia primele haine pe care le găsește la îndemână și prima pereche de încălțări dîn pragul ușii , singura condiție este ca ținută cât și încaltarile sa fie curate și parfumate .
   Ce îl mai poate face pe un barbat sa întârzie circa 30 de secunde  este freza , adică :- sa își fluture mâinile prin par " și gata .
Pai și acum sa  vedem verdictul ,cine are dreptate ? 

Acest articol este scris pentru proba cu numarul 25 din cadrul competitiei Superblog 2017.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...