Nutrivita-aport de sanatate

Astazi vreau sa susțin o cauza extrem de buna in zilele noastre, este vorba despre a avea un stil de viata sănătos iar sursa mea este Nutrivita.

Nutrivita susține sănătatea punandu-ne la dispozitie o gama larga de produse ,pentru nevoie le fiecaruia dintre noi.
In ziua de azi cred ca au rămas foarte putine persoane care au un stil de viata sănătos ,din vina multiplilor factori negativi din zilele noastre, acestia influentandu-ne stilul de viata. De exemplu stresul si locul de munca sunt niste factori negativi ,din cauza stresului afectam majoritatea organelor noastre ,iar daca avem un loc de munca doar te solicitant ,in care nu mai ținem cont de cele 3 mese importante ,si mâncăm fast-food ,asta duce la lipsa de proteine si produce grave probleme de sanatate cum ar fi obezitatea.
Si uite asa organismul nostru cedează de aceea trebuie sa echilibram balanta.
Odata cu venirea iernii ,corpul nostru acumulează diferite stări ,eu m-am decis sa-mi aleg un cos Bio Trend deoarece imi va aduce aportul de proteine necesare organismului.
 Acest cos contine vin rosu ecologic ,produs si inbuteliat in Spania de Bodega Parra Jimenez, cereale bio turta dulce cu miere ,coji de portocale confiate si fulgi de migdale,  cereale bio Maxi Cookies Cacao-Cioco,  cereale bio Speculos Spelta  biscuiți ecologici cu unt ,susan si mac. Deci cosul contine diferite produse asta diversificandu-mi mesele si tot cosul la 110 ron.  Sunt multe produse din care poți alege.
După cum va spuneam la începutul articolului eu sunt de acord cu un stil de viata mai sănătos ,dar sunt persoane care fac asta cu mult inainte de mine,dar daca ar fi sa ma aliez cu cineva pentru a susține acesta cauza as avea de unde alege. Sunt mulți bloggeri care fac asta.
Multi sponsori si parteneri media susțin Nutrivita pentru o viata mai buna ,mie sincer mi-a atras atentia Mujer, deoarece m-am gandit ,un stil de viata sănătos necesita si o garderoba de acelasi fel, dar ai de unde alege acesta cauza mai este susținută si de Zelist,TVR2,RadioLynx,Loopaa,Connect si mulți alti. 
Am invatat de mult ca din putin poți face totul ,saptamana trecuta rasfoiam cateva articole pro si contra Nutrivita ,unde am vazut pareri impartite, dar eu sunt de o asa natura caci culeg doar informatiile bune si importante care ma pot ajuta , de exemplu am citit blogul Romanii stiu româneste, care mi-a captat destul de mult atentia , cuprinzând in interiorul lui articole de natura interesantă si informatii de pastrat. Alaturi de autoarea blogul as porni o campanie pentru a susține produsele de la Nutrivita ,eu am încercat si pot spune ca sunt extrem de gustoase dar in acelasi timp iti da aportul de calorii pe care corpul tau il necesita ,nu mai mult si fara coloranti si 'n' bazaconii din ziua de azi. Blogul Romanii ştiu romaneşte are mulți vizitatori eu sunt deabia la inceput iar cu ajutorul putinei publicitati chiar ar însemna ceva.
Orce mijloc este binevenit fie el radio, tv, reviste, ziare si multe altele. In cadrul multor emisiuni sa vorbit despre Nutrivita si beneficiile pe care le aduc produsele lor .
Sa promovezi o marca , un produs nu este greu ,dar eu aleg de cele mai multe ori calitatea inaintea tuturor ,iar Nutrivita da cu pace cand vine vorba de calitate .
Gamele variate mă fac mereu sa vreau sa incerc ceva nou ,iar daca mi se pune pata pe un anumit produs mi-l scot cu greu din cap ,deci trebuie neaparat sa-l cumpăr si sa-l incerc . Cu un bebe mic si o operație de cezariana încă neinchisa simt cum organismul meu este afectat ,imi trebuie ceva sănătos pentru a-mi reveni ,va dați seama ca in 4 zile am băut numai apa si am consumat numai covrigi iar stomacul meu are nevoie de ajutor de aceea m-am decis sa incerc Nutrivita si sa promovez produsele lor ,fiind ca cu ajutorul lor m-am pus rapid pe picioare . La inceput eram neincrezatoare dar după un timp foarte scurt organismul meu a inceput sa se îndrepte ,dând semne ca produsele Nutrivita ii fac bine,asa ca mi-am zis de ce sa nu promovez niste produse care chiar isi fac treaba?
Asta ma determinat sa scriu acest articol si sa va ajut si pe voi sa începeți sa țineți un regim special pentru un stil de viata cat mai sănătos .
Pe langa cosul cu bunătăți mi-am mai luat si niste batoane proteice Isostar Complex vitamine si minerale , acestea fiind un mix de vitamine si minerale care reduc oboseala cauzată de efort ,fix de ce aveam nevoie ,nopțile nedormite isi pun deja amprenta.
Greu nu este sa faci o alegere corecta ,instinctul te va ajuta enorm.  Corpul tăi stie ce vrea !!!
Aceasta proba este sponsorizată de Nutrivita si este proba cu numarul 24 SuperBlog2015 mai precis ultima din aceasta sesiune.
Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa particip la nenumăratele probe pregătite pentru noi,si voi participa in continuare!



2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...