Remedii naturale impotriva gripei In sezonul rece

Buna dragi bloggeri  astăzi as vrea sa va dezvălui câteva din metodele naturale de combatere a gripii.
Eu sunt însărcinată si nu vreau sa i-au buline cu toate ca de 5 zile ma confrunt cu o gripă foarte urâtă.
Dar pe mine m-au ajutat foarte mult remediile  naturale. Cum ar fi
1) Ceaiul de lămâie cu miere 
După cum bine stiti cand sunteți gripat aveti dureri in gât, unele chiar foarte urâte,  iar o cană de ceai cu lămâie si miere face foarte bine, deoarece lamaia ameliorează durerea iar mierea are ca beneficiu o asemănare cu Vitamina C .
2)Mămăliga 
Aveti nasul atat de înfundat din cauza mucozitatilor încât va este imposibil sa respirati?
Va zic un pont,  poate ca nu stiati,  daca stați circa 5-10 minute cu capul deasupra mamaligii este foarte bine. De ce? Deoarece aburul fierbinte va intra in nările voastre pe care le va desfunda.
3) Sarea
Sarea gronjoasa neiodata  are încă un beneficiu pe langa cel ca se pune la murături . 
Puneti un pumn se sare in lighean cu apa fierbinte si bagati-va picioarele acolo, efectul nu va întârzia sa apara , va veti simti mai puternic si mai relaxat.
Al 2-lea beneficiu ar fi sa punem intr-un ciorap un pumn de sare pe care sa-l incalzim putin si il punem pe piept. Caldura  venită va va face sa puteti respira .
4)Siropul de Sfecla Neagra..
Când sunteți gripat va mai puteti confrunta  si cu tusea, cea seacă sau cea productivă , indiferent de tuse acest sirop va va ameliora tusea.
Se prepară foarte simplu , gaurim o sfecla ..si punem zahar înăuntru. .lasam 1 ora ca sa se caramelizeze zaharul dupa care puteti lua cate 1-2lingurite la interval de 8 ore. 
5)Gazul...
Gazul un ingredient folosit al multe lucruri... este benefic si la gripă . Cum? După o baie fierbinte , o frectie cu gaz este numai buna , asta va ajuta la repunerea pe picioare, fiindcă gripa poate sa va pună la pământ. 
6) Otetul. ...
Nu cred ca exista persoana care sa nu fii auzit de oțet , in timpul racelii sau a gripii. Dar daca exista aceste informatii ii vor fi utile.
In primul rand Otetul se foloseste atunci cand ai temperatura,lucru ce este dovedit.....adăugați oțet intr-o cană cu niste apa (pentru a nu va arde) si puneti compresie sau ciorapi imbibati cu oțet..temperatura va dispărea. 
Al doilea beneficiu este ca o frectie buna cu oțet ajuta la fel de mult ca gazul.
Sper ca va placut articolul meu...va astept cu mai multe articole pe blocul meu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...